Intrebari frecvente

De citit inainte de a ne contacta

Am adunat in aceasta sectiune cateva din intrebarile cele mai des intalnite. Problema Dvs. nu si-a gasit aici raspunsul? Vom fi bucurosi sa va raspundem prin e-mail.
screenshot

De ce as lucra cu myPoster?

 • Oferim un serviciu profesional, garantia calitatii si cinci ani de experienta. Ofertele de pret sunt competitive si avantajoase. Toate comenzile, indiferent de cantitate, sunt manufacturate competent si cu atentie la detalii. Si, in plus, exista numeroase optiuni de printare, inramare si finisare.

  Este foarte usor sa lucrati cu myPoster. Echipamentele si experienta noastra va stau la dispozitie.

  myPoster este un serviciu AZERO si a fost creat pentru a simplifica si sistematiza lucrarile de printare foto si inramare. Serviciul myPoster a fost lansat in iunie 2009 si va fi urmat de alte servicii inovatoare.

Vreti sa va decorati sediul sau biroul

 • In acest caz, myPoster va pune la dispozitie servicii complete, care includ selectie de imagini din baze de date, materiale si sisteme de expunere exclusive, nelistate in site, oferte de pret competitive, adecvate oricarui buget. Vizitati sectiunea B2B pentru mai multe detalii.

Nu aveti imaginea dorita

 • Royalty Free Images Pentru imaginile de mari dimensiuni, un fisier de buna calitate este greu de gasit. Va invitam sa accesati site-ul Dreamstime.com de unde puteti procura imagini de foarte buna calitate, la preturi incepand de la 1 euro.

  In cazul in care nu puteti efectua plati cu cardul, va rugam sa ne comunicati ID-ul imaginii dorite din Dreamstime.com si o vom achizitiona in numele Dvs.

Doriti sa trimiteti un poster-cadou.

 • Nimic mai simplu: completati datele de livrare ale persoanei care doriti sa primeasca printurile, dupa care contactati-ne.
  Este necesar sa ne atrageti atentia sa nu trimitem si factura la acea adresa.

Vreti sa organizati o expozitie foto

 • Super! Va putem pune la dispozitie toate solutiile tehnice posibile pentru sistemele de expunere. In plus, exista posibilitatea unor preturi reduse in schimbul promovarii discrete a serviciului myPoster. Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii.

Aveti o propunere de colaborare sau o cerere de sponsorizare

 • Suntem deschisi oricaror propuneri si colaborari. Va rugam sa ne trimiteti detalii despre propunerea Dvs., o vom analiza cu maxima atentie si veti primi raspunsul in cel mult 2 zile.

Livrati si international?

 • Da. Bifati "fara livrare", apoi contactati-ne pentru calculul de pret si termenul de livrare.

Vreti sa ne felicitati pentru ca facem o treaba buna

 • Va multumim. Depunem toate eforturile pentru a oferi un serviciu placut si util. Daca v-a placut, spuneti mai departe :-)
  Puteti pune chiar un link catre MyPoster, introducand codurile HTML de mai jos in site-ul Dvs.
  MyPoster, serviciul online de printare si inramare pentru postere si fotografii
  <a href="http://www.myposter.ro" target="_blank">
  <img src="http://www.myposter.ro/images/b_myposter1.gif" alt="MyPoster,
  serviciul online de printare si inramare pentru postere si fotografii"></a>

As vrea o rama unica, deosebita, cum nu am gasit in site. Ce fac?

 • Toate ramele sunt confectionate in mod individual, pentru comanda Dvs. Nu exista stoc de rame, deoarece rar sunt solicitari pentru dimensiuni identice. Din acest motiv, nu exista rame pre-existente sau fantezi, cum puteti gasi gata facute in magazine.

As vrea mai multe informatii despre preturi

 • Pentru a nu va complica cu zeci de pagini cu grile de preturi, MyPoster va determina preturile automat in functie de materiale, dimensiuni, livrare si alte detalii. Este suficient sa transferati o imagine catre MyPoster, pentru a avea acces la calculatia detaliata. De acolo puteti incerca numeroase combinatii, pentru a va incadra in bugetul disponibil.

Cum aflu in ce stadiu este comanda mea?

 • MyPoster va notifica automat, prin e-mail, la fiecare modificare a stadiului comenzii. De asemenea, puteti verifica oricand care este etapa de executie, introducand in site codul comenzii, pe care il primiti prin e-mail.

Nu sunteti multumit modul in care a iesit de o comanda

 • In cazul in care produsul livrat a fost deteriorat la transport, trebuie sa stiti ca fiecare expeditie este asigurata la transportator si este treaba noastra sa ne recuperam prejudiciul. In orice caz, pana la recuperarea sumei, comanda este repetata si va este trimisa pe spezele noastre.

  In cazul in care ramele prezinta zgarieturi sau posterul este amprentat, va rugam sa returnati comanda catre myPoster, in ambalajul original, pentru a fi refacuta pe spezele noastre.

  In cazul in care imaginea apare "pixelata", atunci inseamna ca fisierul trimis de Dvs. nu a fost satisfacator din punct de vedere al rezolutiei si nu ati tinut seama de avertismentul afisat pe ecran - deci responsabilitatea nu ne apartine.

M-am razgandit, nu mai vreau comanda. Acum ce fac?

 • Deoarece comanda Dvs. intra in executie foarte repede de la trimitere, este bine sa va razganditi in cel mult cateva minute de la trimitere si sa ne contactati de urgenta. In cazul in care comanda Dvs. a intrat deja in executie, inseamna ca v-a fost deja debitat cardul si nu mai avem ce face.

Nu am putut finaliza comanda in myPoster.ro


 • Si, in cazul in care problema Dvs. nu si-a gasit raspunsul, va rugam sa ne contactati.

Stadiul comenzii Dvs.:

OK

12 motive pentru a ne contacta:

¿Entiendes?


Toate preturile din site sunt exprimate in lei si contin TVA 19%. Preturile nu includ costurile de livrare, cu exceptia cazurilor mentionate explicit. Powered by Tremend
close Important: NOUL myposter va fi funcțional din aprilie 2021. Până atunci, vă rugăm trimiteți orice solicitare prin e-mail, la adresa office@myposter.ro. Vă mulțumim că ați rămas împreuna cu noi.