Conditii legale sau ce zice juristul

Merita citit, contine informatii interesante! Nu e bla-bla-ul obisnuit.
Printare si inramare
Pentru situatiile in care este necesara incheiere unui contract intre Dvs. si myPoster, relatiile sunt guvernate de aceste contracte.

Contractul de prestari servicii

 • Va rugam sa tineti seama de faptul ca myPoster nu vinde printuri sau rame, ci presteaza un serviciu de printare, inramare etc. Pe scurt, obligatia MyPoster este sa execute comanda in conditiile specificate de Dvs. in site, iar obligatia clientului este sa efectueze plata.
  Si desigur cateva detalii suplimentare, care tin de logica de bunului-simt. Cititi Contractul de prestari servicii.

Clauze suplimentare pentru MyPoster Discount

 • Cateva specificatii suplimentare, pentru situatia in care folositi un card MyPoster Discount sau vouchere-cadou (regulamentul oficial).
  Nu e tocmai un contract in sensul clasic, dar avem obligatia legala de a-l publica sub aceasta forma. Cititi Clauzele MyPoster Discount.

MyPoster pentru autori

 • Termenii contractuali pentru publicarea si vanzarea imaginilor in MyPoster. Acest contract trebuie semnat explicit pentru ca imaginile Dvs. sa apara in vanzare. Pe scurt, Dvs. trimiteti imaginile asupra carora detineti drepturile de utilizare, alegeti o remuneratie, iar MyPoster le vinde sub forma fizica, tiparita, si va vireaza remuneratia reprezentand "dreptul de autor". Cititi Contractul MyPoster pentru autori.

Acordam o mare importanta proprietatii intelectuale.

 • Dreptul de autor si toate drepturile conexe asupra serviciului MyPoster si a web-site-ului apartin SC ProConsInfo SRL, cu exceptia portiunilor unde este mentionat explicit un alt proprietar. Denumirea "MyPoster" si sigla aferenta sunt marci inregistrate conform depozitului OSIM nr. M2011 002698.

  Prin utilizarea acestui web-site si conform legilor romanesti, aveti obligatiile: (1) sa nu extrageti texte, imagini, layout grafic, programe de calculator sau alte forme de continut, indiferent de scopul urmarit sau de mijloacele utilizate si (2) sa nu copiati sau sa creati opere derivate din continutul site-ului sau din serviciul oferit.

  Puteti face o singura copie a acestor elemente, pentru uz personal. In cazul in care doriti sa preluati continut, sigle, articole, software sau alte elemente ale serviciului pentru orice fel de utilizare (mass-media, referinte, franciza etc) va rugam contactati-ne. Drepturile de autor sunt legiferate in Romania de Legea Dreptului de Autor si a Drepturilor Conexe , iar pe plan international, de Digital Millenium Copyright Act .

  Prin utilizarea serviciului MYPOSTER veti interactiona cu diverse elemente care sunt create de SC ProConsInfo SRL si sunt proprietatea acesteia. Toate drepturile intelectuale inglobate sau derivate din serviciul MYPOSTER (incluzand, dar fara a se limita la: texte, oferte, imagini, grafica de orice fel, fotografii, fisiere descarcabile, animatii, applet-uri, secvente de program etc) sunt proprietea SC ProConsInfo SRL sau ale organizatiilor cu care aceasta a incheiat intelegeri. Acest website include si elemente preluate sub licenta GPL . Autorii acestora sunt mentionati in paginile unde interactionati cu respectivele elemente.

  Ne rezervam dreptul de a monitoriza prin orice mijloace copiile efectuate dupa materialele noastre si de actiona in consecinta (notificare, sesizarea Politiei, anunturi publice, notificare la ORDA etc). In cazul in care constatam ca o persoana fizica sau juridica incalca aceste prevederi, vom recurge imediat la toate mijloacele pentru a bloca si sanctiona respectivul comportament fraudulos. De asemenea, ne rezervam dreptul de a face public in mass-media infractiunea privind drepturile de autor si persoana care a comis-o. Reproducerea neautorizata, crearea de opere derivate sau distributia materialelor care nu va apartin este ilegala. Incalcarea drepturilor de autor este investigata de politie si de procuratura si se sanctioneaza inchisoare de pana la 5 ani si 100.000 eur amenda penala.
Va rugam contactati-ne pentru orice informatii suplimentare referitoare la aspectele legale.

Stadiul comenzii Dvs.:

OK

12 motive pentru a ne contacta:

¿Entiendes?


Toate preturile din site sunt exprimate in lei si contin TVA 19%. Preturile nu includ costurile de livrare, cu exceptia cazurilor mentionate explicit. Powered by Tremend
close Important: NOUL myposter va fi funcțional din aprilie 2021. Până atunci, vă rugăm trimiteți orice solicitare prin e-mail, la adresa office@myposter.ro. Vă mulțumim că ați rămas împreuna cu noi.