Conditii legale sau ce zice juristul

Merita citit, contine informatii interesante! Nu e bla-bla-ul obisnuit.
Printare si inramare
Print Friendly and PDF

Regulament oficial Card fidelitate MyPoster Discount

Organizatorul

Organizatorul acestui Program de fidelitate este SC ProConsInfo SRL, cu sediul in Bucuresti, Bd. Banu Manta, nr. 21, bl. 35, apt. 54, sector 1, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J 40/5721/2001, cod unic de inregistrare RO 13959117.

Participantii care doresc sa participe la acest Program au obligatia de a respecta termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial care este disponibil pentru consultare in toate unitatile MyPoster sau pe site-ul www.myposter.ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament Oficial pe durata existentei Progamului fara notificarea prealabila a membrilor si fara sa fie necesar acordul acestora, cu conditia ca modificarile efectuate sa nu se refere la datele cu caracter personal ale clientilor. Organizatorul va face publice prin mijloacele proprii de informare modificarile aduse Regulamentului Oficial.

Zona de desfasurare a Progamului

Prezentul Program de fidelitate se desfasoara pe teritoriul Romaniei, cu posibilitatea extinderii acestuia si la alti parteneri.

Durata Programului

Programul de fidelitate se desfasoara pe o perioada nedeterminata. In cazul incetarii acestuia, Organizatorul are obligatia de a anunta in toate unitatile sale incetarea Programului cu cel putin 15 zile inainte.
In cazul suspendarii Progamului de fidelitate, Organizatorul are obligatia de a anunta suspendarea programului cu cel putin 15 zile inainte, precum si perioada de suspendare a programului. Anuntarea incetarii sau suspendarii programului se va face prin afisarea de anunturi la loc vizibil in web-site, e-mail-uri, etc.

Inscrierea in programul de fidelitate

Progamul de fidelitate se adreseaza persoanelor fizice cu varsta peste 14 ani care au domiciliul stabil in Romania. Participarea la program este conditionata de completarea si semnarea formularului de inscriere. Participantul este, de asemenea, obligat sa completeze toate campurile marcate din formularul de inscriere. Formularele care nu sunt completate citet sau care nu sunt semnate nu vor fi validate.

In cazul in care cardul de fidelitate este implementat prin intermediul unor parteneri MyPoster, solicitantii vor fi informati prin mijloace specifice (afise, web-site, informare verbala sau prin e-mail, etc) asupra procedurii de inscriere in programul de fidelitate.

Desfasurarea Programului de fidelitate "Cardul de fidelitate MyPoster"

Acordarea unei reduceri directe
Prin utilizarea cardului de fidelitate la trimiterea comenzii online, clientul beneficiaza de o reducere directa de 5-15% din preturile determinate in site, cu exceptia componentei de livrare

Promotii sau beneficii suplimentare
Cardul de fidelitate MyPoster ofera posibilitatea participarii la promotii speciale si concursuri adresate doar clientilor inscrisi in Programul de fidelitate MyPoster.

Utilizarea cardului de fidelitate

Clientul trebuie sa introduca online seria cardului in vederea acordarii reducerii directe, inainte de finalizarea comenzii. Valoarea reducerii directe va fi inscrisa pe factura proforma aferenta. Orice obiectie in ceea ce priveste acordarea reducerii directe poate fi acceptata doar cu conditia prezentarii facturii proforme si a oricarui document care atesta plata. Cardul va putea fi utilizat la max. 96 de ore de la completarea formularului de inscriere. Aceasta durata de timp este necesara pentru activarea acestuia.

Pierderea sau deteriorarea cardului de fidelitate

In cazul in care cardul de fidelitate s-a pierdut sau s-a deteriorat intr-o maniera in care el nu mai poate fi utilizat, posesorul cardului de fidelitate trebuie sa se adreseze MyPoster prin e-mail, pentru a i se emite un nou card de fidelitate. Pe baza actului de identitate clientului i se va emite un nou card de fidelitate. Falsificarea unui card de fidelitate se pedepseste conform legilor in vigoare.

Protectia datelor personale, drepturi si obligatii

In conformitate cu Legea nr. 677/2001 referitoare la prelucrarea si libera circulatie a datelor personale, completarea si semnarea Formularului de inscriere presupune exprimarea expresa si fara echivoc a consimtamantului cu privire la prelucrarea in scopuri de marketing a datelor pe durata existentei calitatii de membru in programul de fidelizare "Card de fidelitate MyPoster" precum si ulterior incetarii programului. SC ProConsInfo SRL este in curs de avizare la registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu carcter personal de catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Pe durata apartenentei la programul de fidelizare "Card de fidelitate MyPoster", cat si dupa incetarea apartenentei, membrii au urmatoarele DREPTURI:

  1. Dreptul la informare.
  2. Dreptul de acces la date; dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta.
  3. Dreptul de interventie asupra datelor; de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit:
    a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii 677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte;
    b) transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii 677/2001.
  4. Dreptul de opozitie; dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care ii vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.
  5. Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.
  6. Dreptul de a se adresa justitiei.

in vederea exercitarii drepturilor prevazute la alin. (2), (3) si (4) persoana vizata va inainta operatorului o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata. in cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa ii fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal. Pentru orice nelamuriri va stam la dispozitie prin e-mail, la adresa .

Operatorul este obligat sa comunice persoanei vizate masurile luate in termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului cu privire la modalitatea de comunicare. Aplicand pentru programul "Card de fidelitate MyPoster", aplicantul isi da consimtamantul pentru folosirea datelor legate de activitatea lui in cadrul programului de fidelizare cu scopul administrarii programului "Card de Fidelitate MyPoster", a discounturilor, a ofertelor speciale, a altor beneficii si a activitatiilor de marketing.

Acest regulament este disponibil si on-line, la adresa www.myposter.ro

Stadiul comenzii Dvs.:

OK

12 motive pentru a ne contacta:

¿Entiendes?


Toate preturile din site sunt exprimate in lei si contin TVA 19%. Preturile nu includ costurile de livrare, cu exceptia cazurilor mentionate explicit. Powered by Tremend
close Important: NOUL myposter va fi funcțional din aprilie 2021. Până atunci, vă rugăm trimiteți orice solicitare prin e-mail, la adresa office@myposter.ro. Vă mulțumim că ați rămas împreuna cu noi.